Ha veszek egy autót amin friss műszaki vizsga van, és szereltetek rá vonóhorgot, újra le kell az egész autót vizsgáztatnom, vagy be tudják jegyezni utólagosan forgalmijába persze miután felülvizsgálták ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 7. 15:41
1/7 anonim válasza:
Újra kell vizsgáztatni. Meg legalább kiderül, hogy mennyire reális rajta a műszaki ;)
2/7 anonim válasza:
Hivatalosan kéne, én biztos nem vizsgáztatnám azért. Ezért szokták vizsga előtt feltenni
3/7 anonim válasza:
Vizsga előtt tetesd fel és együtt elmegy .
4/7 anonim válasza:
Én 6 hónapos vizsgával vettem a kocsim, építkezés miatt kellett a vonóhorog, felrakattam és csak 1,5 év után vizsgáztattam le, ahogyan alapból vizsgázott volna.
Senkit sem érdekelt, pedig fix fajta volt.
A legjobb az volt mikor árultam a kocsit és kérdezték miért rakattam fel... Szinte sokkolta a népet az építkezés :)), ez a réteg olyan mint a 20 éves új autó vásárló.
5/7 anonim válasza:
4. Ez kb olyan, mint ha valaki állandóan piásan vezet és még se kapták el soha.
6/7 anonim válasza:
Ha még nem vetted meg, akkor beszélni kell az eladóval. Ami friss vizsgás hirdetés, azon jellemzően lejárt már a műszaki, és akkor viszik el ha megveszed. Szóval ha szólsz, hogy kéne kanóc, akkor vizsga előtt be lehet időzíteni. Ha valami 15+ éves kocsi, nézhetsz bontott horgot, csak a plakett/matrica legyen rajta és beírják jellemzően, valamivel úgy olcsóbban kijöhet a történet.
7/7 anonim válasza:
Nem kell rakd fel nyugodtan kutyát nem fogja érdekelni. 2 év múlva majd igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!