A Dacia mikor lesz már végre nagyobb presztízsű a Volkswagennél?
Ha azt vesszük akkor már megelőzte a Vw-t, mert többet adnak el belőle.
Ráadásul sokall kevesebb baj van a Daciaval mint amazzal.
AZ meg hogy kinek mi tetszik , ma már senkit nem érdekel.
AZt a szót hogy presztizs, el lehet felejteni mert mára már értelmetlen.
A Dacia egy ipari hulladék, 15 évvel lemaradva még az olyan népautóktól is, mint az Opel Astra és a Suzuki Swift.
Tehát kb. soha. Amíg a márka a Renault kezében van, aki szándékosan ennyire szarra tervezi, hogy olcsón adhassa a legcsóróbb pórnépet megcélozva, addig abszolút esélytelen. Alapvetően nem vagyok a Volkswagen rajongója, de a Dacia és a Volkswagen között akkora a szakadék, mint a Volkswagen és mondjuk a Maybach között.
Hát, végülis ahhoz képest, hogy lassan csődöt jelent a fosvágen....:D
Ez a német gondolkodás, hogy gyártunk egy halál drágán szervizelhető, fenntartható szart, kb idáig jutott.
Renyóék jól betömték a piaci rést. hála istennek a sok sznob proli most jól megszívja a fosvégen/audi/skoda trióval.
Világ életemben okádékom volt a típusaiktól, ráadásul egy rakás szar a zöme.
Szerelni is kéne ezeket, és úgy véleményt mondani.
Én már akkor kiszálltam ezekből, amikor szétrohadt aalttam egy 3-as, 4 es golf, utána meg a tfsi, meg egyéb gagyi, budiláncos 3 hengeres fűnyírómotorjairól ne is beszéljünk.
Igen, a renyó kb fényévekkel ezeket a szarokat megelőzi.
#14 "budiláncos 3 hengeres fűnyírómotorjairól ne is beszéljünk"
Nézd már meg, hogy a Daciákban mi van. :)))))) Sandero és Jogger kizárólag 1.0L sor3 turbó. A Dusterből éppen van nagyobb sor4 is, de abba is került a sor3-ból és az emberek 90%-a azzal veszi, hiszen a Dacia kizárólag a csóró réteget célozza, akik a lehető legolcsóbb verziót keresik, ami a sor3. Ez olyan mint régen az Opel Astra, pl. G-ből volt 2.0, 2.2, 2.4 is, de menj már fel hahu-ra és keress rá, alig találni ezekből pár darabot, míg az 1.2, 1.4, 1.6 motorosokból többszáz van. Mert olcsó autó a szegényebbeknek, akik a kisebb olcsóbb motorokat választották.
Úgyhogy ha van egy kis eszed, akkor átgondolod ezt a trágya kijelentést.
Trollkodik csak, önmagának mond ellent a kommentjében.
"Világ életemben okádékom volt a típusaiktól, ráadásul egy rakás szar a zöme."
Majd:
"Én már akkor kiszálltam ezekből, amikor szétrohadt aalttam egy 3-as, 4 es golf, utána meg a tfsi, meg egyéb gagyi, budiláncos 3 hengeres fűnyírómotorjairól ne is beszéljünk."
Fos, de azért veszi sorra őket. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!