Nem lehet már sót használni az utakon? A hotoló miért csak eltolja a havat miért nem sozak le mint regen ?
talán atvettunk megint egy értelmetlen bolond eu szabvanyt?
Vagy csak nincs pénz sóra?
Most van először komolyabb hó miotta én vezetek elege kellemetlen.gyerek koromban meg pár éve emlékszem le volt tolva az út es jó alaposan le volt sozva és az úton el is olvadt most semmi csak ranyomjak az útra tomoritik a havat.
Tudom mi az a só régen a járdák mellé is ki voltak rakva ilyen sarga dobozban azzal szortak a járdát.
Az utakat meg a hotolo most meg semmi .legalábbis nálunk.
Háznál én le szoktam szórni mar el is olvadt tőle a jardamon úton meg semmi .
Között kezelő nincs a helyzet magaslatán de lefogadom atvettuk a nyugati hulyeseget hogy környezet szennyező.
Nem mintha azt a pár hetet nem bírná ki ameg nálunk hó van .
5# akor nálatok sincs lesozva?
Idén már 2 szer találkozom azzal konkrétan egy megye székhely belvárosában hogy semmi sozas nem volt .
Jó egyik hajnalban volt és csak pár cm hó volt az meg le se volt tolva.
A másik meg ma .hotolott már láttam sozast nem.csak tomoritik a havat.
7# akor régen miért volt jo az uti so most meg miért nincs?
Valami változott megint rossz irányba.
Akor inkább aljanak meg a városok?
Meg legyenek balesetek seruljenek meg az emberek mert bambi az erdőben nem.birja ki ezt a 2 hetet ameg hó van?
Amúgy miotta van sozas 30 40 évig biztos volt és akor egész télen volt hó nem.csak pár napig .
Nem halna bele a környezet abba hogy néha néha utat sozunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!