Jeges a parkoló és megakadt az autóm, kipörgésgátló kikapcsolása után pörgettem nagyon a motort, kijött az autó, de volt gumi szag ahogy kiszálltam, mennyire probléma ez?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.2023. dec. 6. 10:02
11/16 anonim válasza:
Nem igaz, hogy jégen nincs gumiszag. Sildő koromban én is elváltogattam 4-ig kipörgő kerékkel a parkolóban, volt utána gumiszag, meg fekete nyom is :)
12/16 anonim válasza:
Hajjajjj, nem tudják ezek hogyan lehet gumit égetni jégen :))))
Kuplung meg pont akkor ég meg ha a kerekek nem forognak el ezért magas fordulaton próbálja az ember ráengedni a kuplungot ami elforog mivel a hajtás nem megy tovább.
Jégen kb lehetetlen kuplungot megégetni.
13/16 anonim válasza:
Pontosan, mivel ott eltudnak forogni a kerekek.
14/16 anonim válasza:
#12 Ooo nem jatszottal meg jegen. Kuplungot is meg lehet fingatni, ugyan ugy ahogy a gumit is. Sot, konnyebben mint aszfalton mert a csuszas miatt kevesbe erzed mik a hatarok.
15/16 anonim válasza:
Ha már nem kuplung és nem gumi szag akkor nyilván betojt a sofőr és az büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!