Van egy suzuki ignis 1.3 16v 2003 Be indul szépen jár motor de ha rá lépek a gázra fulad a motor és le ál mi a lehet a baja valaki segíteni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 22:25
1/5 anonim válasza:
Ha típushiba, Ignis csoportban tudnak segíteni. Én haldokló benzinpumpára tippelnék. Ezt úgy tudod kizárni, ha fújsz egy kis féktisztítót a légszűrő helyére, ha úgy beindítod, és úgy már reagál a gázra, akkor benzin ellátási hiba van.
2/5 anonim válasza:
Nekem most egy nagyon elhanyagolt renaultnál van volt hasonló hiba, gázadásra ki akart ugrani a motor a helyéről, gyertyakábel csere ezt megoldotta, de még mindig ír ki égéskimaradást, meg kopogásérzéeklő hibát. Utóbbit is cseréltem.
Lehet légtömegmérő, gyenge AC nyomás, vagy még egy rakat más érzékelő.
Hibakódot kellene olvasni.
3/5 A kérdező kommentje:
Be fújtam féktisztitot és reagált rá szóval valószínű hogy a üzemanyag szivattyú meg adta magát?
2023. dec. 5. 00:49
4/5 anonim válasza:
#3 Nem, így megtudtad, valamiért nem kap elég üzemanyagot. Üzemanyag rendszeren belül bármi lehet rossz. Következő lépés a hibakód kiolvasás. Van check engine?
5/5 A kérdező kommentje:
Meg oldott a probléma!!!
Meg adta magát a katalizátorom és az miat fuladt a kocsi
Köszönöm mindenkinek azért!
2023. dec. 6. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!