Golf 4 1.9TDI ALH motor kódu autónak lehet e rakni 6+1 kapcsolószekrényt?Ami találna az ALH motorkodra is
Mivel csak gyárilag 5 sebességű,
Ha találna más motorkódu autóról(golf4)-röl
A kapcsoló szekrény ami 6+1 meik találna?esetleg valaki foglalkozott ehez falyta gondolatokkal?(helyesírásért nem kel megkövezni)
"Ez meg milyen nyelven íródott?"
Lehet, hogy a kérdező erdélyi vagy felvidéki magyar. Az ottani nyelvhasználatban az újabb fogalmak elváltak az anyaországi szóhasználattól.
A kérdés szerintem az, hogy beletudja-e applikálni egy ötfokozatú kéziváltós autóba egy hatfokozatú váltókulisszáját. És a válasz az, hogy csak akkor, ha a váltót is lecseréli hatfokozatúra. Aminél lehet, hogy részben más lesz a motorilleszkedés, a felfüggesztési pontok, a féltengelyek.
Szóval nem egyszerű és nem éri meg ezzel vesződni.
Románra gondoltam én is... de angolul sem tud? :D
beírja google fordítóba angolul majd átfordítja magyarra és még az is érthetőbb lenne mint a "kapcsolószekrény"
"Románra gondoltam én is"
Én nem gondoltam "románra". Mert nem vagyok ostoba bunkó.
A kérdező lehet, hogy erdélyi magyar. Aki Romániában él. Vagy más szempontból nézve román állampolgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!