Chevrolet Aveo reggel 20 km után hideg lefagy a lábam, nappal meg fűt mint a bolond mitől lehet ez? Mar 20szor jartam a szerelonel
Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 05:32
1/9 anonim válasza:
Biztos lassan melegszik fel és addig hideget vagy nem meleget fúj.
2/9 anonim válasza:
Igen. Van olyan autó ami egyszerűen lassan melegszik.
3/9 anonim válasza:
"Mar 20szor jartam a szerelonel"
És úgy a második, vagy harmadik után nem gondolkodtál el rajta, hogy felesleges? Még 19 után is úgy voltál vele, hogy "na majd huszadjára"? Érdekes...
Oké hogy lassabban melegszik, mint írták, de egy benzines autó normál esetben kizárt hogy 20km alatt nem melegedik be. Ekkora távon még egy dízelnek sem okoz problémát a felmelegedés.
4/9 anonim válasza:
Tegyél kartont a hűtőrácshoz, ősidőkben működött.
6/9 anonim válasza:
fagyálló lehet túl tömény ha -72 vel használnák kva lassan melegszik fel.
7/9 anonim válasza:
6. A -72 fok nem azt jelenti hogy olyan hideg a fagyálló. 🙈🥶
8/9 anonim válasza:
#7 Nem is ezt írta a hatos. Minél töményebb a fagyálló, annál nehezebben melegszik, mert a glikol hővezetési tényezője szarabb, mint a vízé.
9/9 anonim válasza:
8 köszönöm erre gondoltam csak nem jutott el a tudatáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!