Toronycsapágy vagy kormányműhiba lehet?
1998-as Swift az autó. Ha sokat tekerek a kormányon, elkezd recsegni-ropogni valami nagyon csúnyán, és nem tudom eldönteni, hogy csak én képzelem-e hozzá, de szerintem még remeg is olyankor alattam a futómű. Ha jobban ki-, vagy pont hogy visszább tekerem a kormányt, megszűnik a jelenség. Mindkét irányban megfigyelhető egyébként, ahogy észrevettem. Volt már cserélve a féltengelycsukló pár éve, de határozottan állítom, hogy az máshogy mutatkozott meg, és az inkább volt kopogó hang, ez viszont konkrétan hatalmasakat roppan. És mondom, csak egy bizonyos "kormánytartományban"... vagy bármi is legyen a szakszerűbb megnevezése. :D
Nem húz félre az autó, teljesen jól vezethető, viszont nem szívesen járok így vele. Értelemszerűen szerelőhöz fogom vinni, de szeretném tudni, mire számíthatok tapasztalatok és-vagy józan paraszti ész alapján.
a toronycsapágy az autó álló helyzetében is zörög ha tekergeted a kormányt.
Lehet is hallani melyik oldali az
Felnyitod a motorháztetőt, megkérsz valakit hogy tekergesse a kormányt te meg odahajolva fülelsz honnan jöna recsegés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!