Hol vehetek premium gumit nem online fizetessel hanem utánvétel(el) ?
Ma majdnem belefutottam egy külföldi oldalba, kamu kommentek és értékelések stb.. aztán egy helyen láttam hogy többen is panaszkodtak, hogy rossz évjáratú gumikat kuldenek és nem hajlandóak visszavenni, kommunikálni, stb…
Ezek közül vásárolnék..
Michelin PILOT ALPIN 5 SUV
Bridgestone Blizzak LM-005
Continental WinterContact TS 850P SUV
GoodYear UltraGrip Performance SUV Gen-1
Ebben a méretben 300.000 Ft körül lesz a 4db, nem akarok online fizetni, pont azért mert ha kifizettem onnantól ha valami nemjó, rohanhatok a pènzem után..
Látom azóta megoldódott.
Rengeteg magyar webáruház van, ahol általában nem gond az utánvét. Maximum annyi, hogy valamennyi kezelési költséget számolnak fel. Eddig Contitnetal, Michelin és Goodyear gumikat rendeltem neten. Úgy emlékszem mindig utánvéttel fizettem. Vagy a futár házhoz hozta és a futárnál fizettem. Vagy mint legutóbb, lehetett átvételi pontra is kérni, ami egy helyi gumis volt és ott fizettem ki. Innen vagy elviszem a saját gumisomhoz, de lehetőség volt helyben is átgumiztatni a felniket. Mivel nem volt drágább mint máshol, ezt választottam. A végén meg egyben fizettem a gumikat + munkadíjat.
Eddig ahonnan rendeltem minden gond nélkül: gumiflex, gumiterminal, bhpgumi, taylorgumi... hirtelen ezek ugranak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!