Mit gondoltok arról, ha valaki úgy hirdet autót, hogy nincs kitakarítva a belseje?
Figyelt kérdés
Mondjuk akkor nincs is értelme megnézni, mert ha a kitakarításra sincs igény, legalább a meghirdetés során, akkor más egyéb is elvolt hanyagolva rajta? Ez nem alapvető lenne?
2023. nov. 27. 19:26
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem az a kategória, ahol nagyon érdekelne bárkit a tisztaság.
12/15 anonim válasza:
Elég redvás, de ettől még műszakilag lehet jó állapotban.
De nem baj, majd egy nepper megveszi 200 ezerrel olcsóbban, 10-ért kitakaríttatja, te meg megveszed az eredeti ár felett.
13/15 anonim válasza:
Én hengerfejezni, gyűrűzni, kuplungot cserélni szoktam a szarjaimon, takarítani.....na azt soha.
És tényleg, a takarítás a sok elmeroggyantnak fontosabb, mint hogy meg van gyűrűzve a motor.
A takarítást látja, a kompresszióméréshez hülye.
14/15 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek!
Ezentúl csak úgy szabad fölrakni a hirdetést, hogy:
"takarítatlan redvás ótvar autó eladó"
Aki nem így teszi, azt meg kell büntetni. 🤔
15/15 anonim válasza:
#13 Mondjuk aki arra nem veszi a fáradtságot, hogy eladás előtt legalább nagyjából kiganézza a kocsit, hogy ne álljon benne vastagon a retek, az valószínűleg az egyéb karbantartásokat is pontosan ugyanúgy intézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!