Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Baj ha hidegben használom a...

Baj ha hidegben használom a WD40-et?

Figyelt kérdés
Befújtam WD40-el a kocsi zsanérjait, amiből kicsi jutott az ajtók gumiszigeteléseire is, de estére már -4 fokot mond. Lehet belőle probléma? Tudom hogy olaj meg hogy -30 fokig bírja, de mégis megkérdezem. Használta már valaki hidegben?
2023. nov. 25. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj vele.
2023. nov. 25. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Ok reméljük :)
2023. nov. 25. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz, nehezebben fagy be legalább :)
2023. nov. 25. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Mégis mire gondolsz, milyen baj lehetne belőle?

Egyébként nem lesz

2023. nov. 25. 20:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Most vettem a verdát és szép állapotban van, meg van kímélve, még csak véletlenül sem akarok kárt tenni benne. Olvastam hogy -30-ig bírja, de sosem lehet tudni, inkább megkérdezem...Ennyi csak.
2023. nov. 25. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
#5: Ezt a részét értem, arra lennék kíváncsi mit gondoltál milyen gondot okozhat?
2023. nov. 25. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
HELLÓ nem akarok új kérdést kiírni felelegesen, szerintetek szabad féktisztitót fújni a szíjtárcsára miközben alapjáraton jár a motor? Le kéne pucolnom az ékszíjat de mivel a szíjtárcsák miatt nem férsz hozzá ezért gondoltam álló motor helyett járó motornál fújnám hogy mindenhol érje, működhet vagy bajt okozna?
2023. nov. 26. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha öngyújtó lángján keresztül fújod levegőben a permetet akkor meg fog melegedni. Sőt világítani is fog. 😆
2024. márc. 25. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!