Mitől levegőszűrő szivacs a levegőszűrő szivacs? Ami a többi kérdésből kimaradt (sűrűség, szín, benzinállóság).
- A méretet ("400x300x15mm táblás, vágható") rendszerint feltüntetik, de a szivacs sűrűségét nem. 2T motornál van erre tól-ig ajánlás? Ha bemegyek egy robogós boltba, honnan tudom hogy amit ott találok, jó lesz mondjuk fűkaszába is?
-Ezek a szivacsok rendszerint feketék, ami a koszolódás nyomonkövetése szempontjából nem tűnik célszerűnek. Miért jó a fekete?
-Ha találok otthon méretre és sűrűségre jónak tűnő bútorszivacsot, akkor jó vagyok, vagy pl a benzin oldani fogja vagy egyéb ok miatt nem ajánlott hogy azt használjam? (A youtube-on tobbdket lattam pl mosogatószivacsból barkácsolni.)
Jobb nem rizikózni, nagyon profik a kémikusok, vegyészek anyaggyártás terén, ha légszűrőszivacsnak árulják, akkor az biztos az.
Más lehet málik, porlad, ha meg beszívja a henger, az gond.
Főleg pl egy turbós motornál elég húzós a gagyi, utángyártott légszűrő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!