Mi történhetett, a benzinszint mutató egy pillanatra leesett 0-ra aztán visszaugrott a helyére?
Igen, először valóban mókásnak gondoltam ezt a kérdezz-felelek játékot.
Aztán ahogy a #3. hozzászólásom köré felépítettél ezt a munkásőrös/feljelentős hátteret, amit megfejeltél azzal hogy engem -aki csak kérdez- rosszindulatúnak titulálsz, hát innen már tényleg nem mókás.
Inkább siralmas, és elrettentő.
"Inkább siralmas, és elrettentő."
Legalább önkritikát gyakorolsz.
1. Figyelmeztettelek, mert nekem hasonló jópofa de jóindulatú segítő kommentet töröltek. Munkásőrnek neveztem azt, aki a vicceskedő kommenteket jelenti.
2. Válaszul rajtam kéred számon, hogy szerintem mi ad okot feljelentésre, amikor egyértelműen elmondtam, hogy ez csak tapasztalat, én sem értem sokszor miért jelentenek valamit.
3. Kétled hogy van ilyen feljelentő. Ok szíved joga kételkedni, te nem tapasztaltad, ezek szerint neked még nem töröltek válaszodat.
De onnantól, hogy ezt egyből mókának, vagy paranoiának titulálod, ez már csak puszta rosszindulat. Max. a munkásőr megnevezés valóban mókás, vagy inkább szarkasztikus, de gondolom ez sem jött akkor át.
"hogy engem -aki csak kérdez- rosszindulatúnak titulálsz, hát innen már tényleg nem mókás."
Az újságírók sem rosszindulatúak, akik a gyakorlatlan alanyt úgy kérdezik, hogy szinte a szájába adják a választ.
Az is csak kérdezés (ne vedd magadra, csak példa), hogy "Tudja anyád, hogy hülye vagy?" . Ugye hogy mennyire nem rosszindulatú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!