A Hondát vagy a Toyotát tartjátok megbízhatóbb autónak?
Gondoltam, hogy jönni fog ezzel valaki, csakhogy a Toyota-nál nem kell foglalkozni ilyennel, mert nem alakul ki a jelenség. A lötyögőssé váló váltót ráadásul nem is egyszerű megjavítani, ahhoz sokan inkább csak hozzászoknak és mennek vele. Egyik sem olyan hiba, ami befolyással lenne az autó performanciájára, de akkor most döntsd el, hogy objektíven nézve a kettő közül melyik gyár megbízhatóbb autókat.
Az UFO Civickel kapcsolatban nincs mit mondanom, mert ha nekem nem hiszed el, akkor a szaksajtónak sem fogod. Menj el egy használt kereskedésbe és nézz meg egyet.
Mindegyik japán jó. Honda-Toyota-Mazda az aranyháromszög.
Mazda-Suzuki-Nissan (nissan az már franciázós autó lett psa miatt nem rohad az alja legalább xd). az ezüstháromszög.
Subaru-Daihatsu a bronzszög.
Összességében a Toyota gyártja a legtöbb modellt és darabszámot, de nagyságrendekkel nagyobb autógyár a Nissantól.
Általánosságban elmondható mindkettőről, hogy szép és megbízható autókat gyártanak, de mindkét cégnek vannak olyan modelljei, amelyek gyermekbetegségekkel küzdenek, és több szervizt igényelnek a többi modelljeiktől.
#11 2 darab 8. generációs Civic-ünk is van/volt. Az egyik 2005-ös volt a másik 2007-es és ez még mindig meg van ;) Egyiknek sincs gondja az anyaghasználattal ;)
Nyikorgós kuplung bármelyik autónál előfordulhat, nem a 8. generációs Honda volt, ahol először hallottam. A váltó pedig nem lötyög..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!