Mit csinaljak amig szerelik a kocsimat?
Figyelt kérdés
Szerelo azt mondta max 2 oras munka, de mivel ez nem egy varosban van egy a muhely, nem tudok addig elmenni semerre, ott maradhatok megnezni esetleg amig szereli? Marmint szoktak ezen problemazni? Megiscsak az en kocsim.2023. nov. 16. 11:59
1/9 anonim válasza:
Van, akit idegesít. Nem szokták szeretni.
Ill. cégek eleve nem szokták engedni a következő miatt. Az emberek sokfélék, bizonyos arányban vannak köztük Darwin-díjas idióták is. Ha egy ilyen idióta ott téblából, beleeshet a szerelőaknába. És természetesen az ilyen idióta lesz legjobban felháborodva, hogy miért nem vigyáztak rá, és pert fog indítani. A mai abszurd jogrendszer szerint meg is fogja nyerni és a műhelynek kártérítést kell fizetnie. Ezt megelőzendő nem is engedik, hogy ott tébláboljon az autó gazdája.
4/9 anonim válasza:
Én csak olyanhoz vinném aki engedi ,hogy nézzem, akki biztos elvégzi a munkát és azt az alkatrészt rakja be amit kértél. Aki tiltakozik az sumákol
5/9 anonim válasza:
A kisautómban egy ilyen mindig nálam van:
6/9 anonim válasza:
Komolyan a XXI. században nem tudod lefoglalni magad 2 órára?
7/9 anonim válasza:
Ha van váróhelyiség, akkor vigyél egy könyvet és olvass. Vagy laptopot és olvasgass, böngéssz, netán egy filmet nézzél meg.
8/9 anonim válasza:
Én csavarogni szoktam a városban, eszem egy giroszt, vagy beülök egy fodrászhoz. Volt, hogy egy 1200 fős településen kellett várnom reggel 8-tól du. 2-ig. Na az egy picit uncsi volt, de azért ott is elmentem a piacra, utána beültem a helyi késdobálóba kólázni.
9/9 anonim válasza:
Nekem van erre egy táblázatom is.
Ha nézi az plusz 2000
Ha beleszól plusz 5000
Ha segíteni is akar plusz 8000
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!