Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóbontás hogy néz ki ma?

Autóbontás hogy néz ki ma?

Figyelt kérdés
Hali. Van egy 3x megtört 17 éves Mazdám, ami természetesen rohad (bár meglepően kevéssé). "Roncshoz" képest egyben van, tán még a vizsgán is átmenne így ahogy van, de inkább nem alkudoznék azokkal, akiknek 100-200k-ért kell autó, szóval bontó. Hogy néz ez ki ma? Beviszem és kapok érte valami pénzt? Vagy én fizetek? (Ez változott tán mostanság, vagy nem?) Ha én fizetek, mennyit? Aztán kapok egy bontási igazolást, rendszámot a kézbe és irány az okmányiroda?

2023. nov. 14. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Manapság úgy, hogy neked kell fizetni egy csinos kis összeget hogy átvegyék a bontóban. És csak ez az egyetlen legális út, otthon tilos bontani illetve kivonatni sem lehet véglegesen.
2023. nov. 14. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Én bontot hanyagolnám, elvileg neked kell fizetni 50k-tol hogy bevegyék. Inkabb add el ha más nincs,más nem éri meg.
2023. nov. 14. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az szép :D

12 éve adtam be az autóm bontóba, akkor még úgy volt, hogy ha teljes akkor fizetnek érte egy 50-100e ft-oz. (Opel corsa B)

Ha pedig kiszedsz belőle dolgokat akkor ingyé veszik át.

2023. nov. 14. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha valaki "ellopná"...?😉
2023. nov. 14. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Úgy működik, hogy bemész a közelben pár bontóba és megkérdezed mennyit adnának érte. Ha van benne értelmezhető mennyiségű értékesíthető alkatrész, akkor lehet kapsz érte egy kis lóvét. Az ott kapott igazolással pedig okmányiroda, biztosító.
2023. nov. 15. 07:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#5!

Ez sajnos csak az elmélet.

A bontós képes mindezt úgy tálalni, hogy a végén még neked legyen szégyenkezni valód.😣

2023. nov. 15. 07:57
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Olyankor kell otthagyni az illetőt és kész. Szerencsére (még) van olyan szabadságunk, hogy a saját tulajdonunkat annak adjuk el, akinek akarjuk
2023. nov. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!