Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

300-400 ezer között szeretnék autót venni. Első autónak mit tudnátok ajánlani?

Gondolkoztam Nissan micran, Swiften, Fordon de nem tudom mi érné meg igazán.

2023. nov. 12. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért örülni kell ha működik és jó a motorja. Régebben még régi swiftet mondtam volna, de azok atomjaira vannak már rohadva, inkább egy Renault Thalia most a tuti. Azok nem rohadnak, ha jó a motor, akkor ki fog szolgálni, így bicikli árából véve is. Költségmentes viszont tuti nem lesz.
2023. nov. 12. 15:58
 2/12 anonim válasza:
12%
Ebben az árkategóriában szerintem még ennyit rá kell majd költened. Ha a 2-es Swiftről van szó (2004 utáni), akkor én amellett szavaznék.
2023. nov. 12. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Majdnem mindegy, ennyiért ha van műszaki, nincs sok rozsda, meg nagyobb hiba, akkor kiváló vétel. Összességében pedig minél inkább kicsi autót néznék, egyszerűbb technika jellemzően. Swift is jó, ha abból van épp nem rohadó példány. Ismerősi körben is érdeklődj, jó vételek sokszor nem is kerülnek meghirdetésre.
2023. nov. 12. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 2-es Swift 1 milliónál kezdődik normális állapotban.
2023. nov. 12. 16:00
 5/12 anonim ***** válasza:

"nem tudom mi érné meg igazán." - milyen szempontból? Befektetésként semmi, komfort terén sem sok minden, fiatal autót ennyiért kizárt.

Valami full fapad lesz a befutó a 90-es évekből, amit a többiek is írtak, rohadjon minél kevésbé, ne legyen nagyobb hiba.

2023. nov. 12. 18:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Működőt.
2023. nov. 12. 19:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fiatal autóba gondolkodtam. Nekem arra van szükségem hogy el vigyen A-bol B-be. Nyilván friss jogsisként nem akarok hitelt fel venni kocsira, es törleszteni évekig ez majd rá ér akkor ha már szerzek rutint és biztos leszek abba hogy nem húzom meg stb. De azért köszönöm szépen az eddigi tanácsokat!
2023. nov. 12. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Tök jó, csak ez az összeg, amennyiért az elvisz A-ból B-be elég extra kívánság.
2023. nov. 12. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha addig kell autó, hogy a következő műszaki vizsga előtt megszabadulj tőle töredékáron, akkor ajánlok neked bármilyen BMW E46 modellt, ezeket olcsón megveszed legalább 1,5 év műszakival, addig használod és mielőtt lejár a műszaki, eladod töredék áron valakinek.

Hiába veszel 20 éves Suzuki Swiftet ugyanennyi pénzért, az se fog a következő műszaki vizsgán átmenni a BMW-hez hasonlóan, cserébe a BMW ad egy élményt is azalatt a 1,5 év alatt amíg használod. Olaj, benzin, fagyálló legyen benne, fékek jók legyenek és kimegy a világból a BMW E46!

2023. nov. 12. 23:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Cserébe a bmw-re rá megy a tököm is mert 1,5 év alatt jobban szét poshad alattam mint egy 20 éves suzuki🫡
2023. nov. 13. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!