Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Főtengely jeladó meghibásodása...

Főtengely jeladó meghibásodása miatt csinálhatja az autó azt hogy egyszer indul egyszer nem indul..? Audi a4 b5 1.6 benzines

Figyelt kérdés

2023. nov. 10. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Indítozás közben figyelni kell a fordulatszámmérőt. Amikor nem indul be a motor, de a fordulatszámmérő kicsit megmozdul (60 - 200 f/min) akkor működik a jeladó, valami jelet mégis ad.
2023. nov. 10. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen gondom igen, bár nekem egy 20éves nissanom van. Ment, így is csak "csökkentett üzemmódban" 140nél nem akart többet menni és ugye égett folyton a check engine. Meg az a lényeg, hogy sokat tekert mindig mire beindult. De kilett cserélve delphi jeladóra azóta no problem. Kis eltéréssel, de az alsó és felső holtponti jeladó is cserélve lett.
2023. nov. 10. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Nálam pontosan ez volt. Otthonról 200 km-re péntek délután/este 5-6 körül. Egyszer csak menet közben megáll az autó. Lehúzódok a padkára, az önindító teker, de a motor többet nem indul be. Tréler, elvitettem a legelső még pont nyitva lévő út menti szervizbe. A trélerről lecsörlőzzük. Nézik, pöccre indul. OK, akkor mondtam, hogy bocsi, mégse. Gondoltam, hogy inkább hazamegyek vele és a szokásos szerelőmhöz viszem, hogy nézze át. Az utca végéig jutottam, megint leállt, onnan toltam vissza.

Főtengely helyzetérzékelő kellett cserélni, de volt is rá eltárolt hibakód az autóban.

2023. nov. 11. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, simán lehet ez a hiba.

Érdemes kicseréltetni, mert előbb utóbb elszáll teljesen a jeladó, leáll bármikor és nem indul többet

2023. nov. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!