1/10 anonim válasza:
Nem csak az 1.4-re mondják, hanem nagy általánosságban a kisköbcentis szívóbenzinekre. Az 1.4 talán már inkább a felső határ, afölött nem jellemző annyira.
Annyit jelent, hogy gyenge kis motorok, ezért pörgetni kell őket.
3/10 anonim válasza:
Ez csak egy vicces szleng kifejezés. A kis szívóbenzineket nagyon kell hajtani hogy menjenek, mintha idegesek lennének.
4/10 anonim válasza:
1.4i, mint injektoros, csak a "poén" kitalálója félreértelmezte az i-t.
Hogy miért pont ideges, az jó kérdés. Talán azért mert, nagy fordulatszámon bőgetni kell, ha haladni akarsz vele.
5/10 anonim válasza:
Végre valaki, aki tudja is hogy honnan jött. Régen megkülönböztették az injektoros autókat. Innen jött, hogy az i az nem injektor, hanm "ideges", mert olyan bitang erős (nem).
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. nov. 9. 21:27
8/10 anonim válasza:
Mert folyton nyugtatgatni kell és Frontint kell keverni az üzemanyagtartályába, hogy ne pörögjön túl, mert ha túl pörög, akkor ledobja az ékszíjat és otthagy az útszélén és akkor te leszel ideges :D
9/10 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm!
8-as szerintem rád férne az a bizonyos Frontin, inkább te vegyél be egyet! 😅😉
2023. nov. 10. 15:33
10/10 anonim válasza:
#9: :D Csak viccnek szántam, nem tudtam kihagyni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!