Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó hifi! Miért nem megy az...

Autó hifi! Miért nem megy az erősítő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy E39 vettem egy hangszintból RCA átalakítót, linkelem is hogy miről van szó, ezt úgy tudom úgy kell bekötni hogy a 2 hátsó hangszóróra megy a negativ és pozitiv majd így kapja meg az hangjelet az erősítő, azonban az erősítőm be sem kapcsol, 12v rá dugva, test is szoval minden rajta van, megpróbáltam egy kábelt rá dugni az akksira majd a remote helyére is de továbbra sem kapcsol az erősítő, mi lehet a probléma? Az erősítő a másik autómban még működött és nem ért hozzá semmilyen kabel semmivel :)

2023. nov. 8. 19:47
 1/5 A kérdező kommentje:
2023. nov. 8. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Merj ra szakadasvizsgaloval a erositon az olvado biztositekra.
2023. nov. 9. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Test kabelt ahova csavaroztad azt lecsiszoltad előtte? Festéken keresztül nem igazán szokott működni...
2023. nov. 10. 09:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen a test kábel volt a gond a festék miatt :)
2023. nov. 10. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor zsír 😀
2023. nov. 10. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!