Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motor van a Ford...

Milyen motor van a Ford Mondeo Mk4 2.0 TDCibe?

Figyelt kérdés
Sok gondolkodás után arra következtetésre jutottam, hogy egy mk4es Mondeot veszek. Elég mélyen elkezdtem motorok közt kutatni melyik jó, melyik nem. A 2.0 TDCI, 136/140/163le ezek PSA Dízel motorjai, és azt olvastam róluk kb mindenhol, hogy nagyon megbízható motorok. Na most viszont találtam egy olyat, hogy 2.0 tdci 116 lóerő ez is a PSA nak a motorja? Annyira nagy lóerő nekem nem fontos, bár nem bánnám ha egy 136,140 ló lenne. Ezt szoftveresen mennyire lehet huzni? Vagy csak chip tuninggal?
2023. nov. 7. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnék arról hogy létezne 2.0hdi 116lóval, ellenben a korábbi ford féle 2ezresekből létezett, ezeket viszont jobb messzire kerülni.
2023. nov. 7. 19:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Így van, Mk3 asba volt az a Fordnak a saját motorja. De itt nekem gyanús, hogy ez már más. Sok flottás és céges Mondeo volt és nem e legyengítették volna, hogy kíméletesebb legyen a motorhoz. BMW-nél már láttam ilyet.
2023. nov. 7. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
2023. nov. 8. 06:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Itt nem találtam azt a motort. Akkor lehet mégis csak a régi Ford motor.
2023. nov. 8. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
MK4-ben már nem volt 2 literes Ford dízelmotor, csak az 1.8-as. A 120 lovas a leggyengébb változata volt a DW10 PSA motornak, szerintem sokáig nem árulták.
2023. nov. 8. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 Én hibám, rosszat küldtem, 4. generációsat küldtem és nem mk4-et :D

[link]

Az 1.8-as még DLD motor volt, részben PSA.

2023. nov. 8. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor csak PSA motor, bár nem értem, hogy lett 115 le mikor elvileg tényleg nem volt ilyen. Valamit belenyúkált még a Ford biztos :D köszönöm!
2023. nov. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!