Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől zöröghet a spoilerem?

Mitől zöröghet a spoilerem?

Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent, csavart levettem befújtam olajjal, kiékeltem, valamivel jobb lett de még mindig zörög, bármit csinálok, az agyamra megy. Szerelő mit tudna vele csinálni? Érdemes elvinni, javítható?
2023. nov. 7. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Vedd le és nőj ki az ilyen gyökér rizsrakétázásból. Vagy ha az nem megy, akkor vegyél egy olyan autót, amin gyárilag is van, ne otthon kókányolj légterelőt az ezres szviftre.
2023. nov. 7. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
2022-es autó nincs 2 eves
2023. nov. 7. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyári a spoiler rajta, garanciás az autó de gondoltam ezért az apróságért nem viszem el
2023. nov. 7. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát pedig jobban jársz. Milyen spoiler zörög? Hátsó szárny a csomagtartón/tetőn?

Azért tud zörögni, mert mozog. Nem is értem, minek csavart zsírozni ilyen esetben.

2023. nov. 8. 07:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a csomagtartóra van felfogatva, ahogy jött a hideg idő elkezdte csinálni, mindenképp megnézetem de már megvárom a kötelező szervízt pár hónap múlva, ez miatt nincs kedvem bevinni. Már megszoktam pár hét alatt végülis.
2023. nov. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!