Milyen kocsit ajánlanátok egy kezdő jogsisnak németországi fizetés viszonylatában autópályára?
Ne dízelt könyörgöm!!!
Abban az árkategóriában nézzél Nissan 350Z-t, Audi TT-t, BMW 1-es, 3-as, Z4-es, persze csak benzines változatban.
Ezekkel a németországi autópályákon is lehet jó tempót menni anélkül, hogy az ember kitolná a gép szemét és messze nem fogyasztanak olyan sokat, mint ahogy azt egyesek hiszik.
Na igen, a dízel a magas szervízköltségek és a dízelekre fizetendö magas adó "Steuer" elég necces.
Amúgy nézd a biztosítás szempontjából is, mert erre a passatra sok lesz, mivel rengeteg passat jár az utakon.
Nekem azért lett rs b5-ös audim, mert a 2.5tdi-re kicsivel több mint duplája lett volna a kötelezök egy évben.
19:50-es vagyok.
Azt aláírom, hogy a benzines többet fogyaszt, de az a 160-170 km/h-nál 11-12 liter az kicsit sok. Legyen inkább 10.
Viszont ahol lehet rendesen menni, ott a dízelt vagy szétforgatod, vagy nem mész gyorsan.
Ja és a benzines nem kerreg. Nekem ez sokkal többet megér, mint 2-3 liter benzint 100 kilométerenként.
Ok legyen 10 liter! 2,0 dízel 3000 nél megy 170 et! TT 2,0 TFSI konkrétan 4500 nál 180 at!
Amúgy milyen verdád van?
Mazda 6 2.2 185 ló: 210-nél pörög 3700-at 6-osban.
Szerinted ez annyira szétforgás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!