Gáznak számít ha egy férfinek nincs autója mert a motorokat jobban preferálja?
Autó,motor vásárlásban gondolkodom.De csak az egyikre lenne pénzem.Kicsit kiábrándító az autó piac,elszáltak az árak.
De a motorok baromi jó áron mennek.Van vagy volt valaki hasonló helyzetben?
A motorozás sosem volt olcsó, mindegy krossz vagy utcai.
Nekem volt krossz motorom éveken keresztül heti 1x csapattunk. 2018-ba adtam el. Ekkor évi 4-450000 ftba került a motor fenntartása és javítása + tankolás. Az utolsó komplett blokk felújítás 2017-be 300000-be került anyag költségbe a gépműhely költségeivel. Ezért van az, hogy 10/9,9 egy szétgyilkolt hulladék, ami most lett felújítva.
Az utcai motoron simán lepörgetsz egy szett gumit szezononként és a többi általános karbantartása több százezres tétel évi szinten + tankolni.
Ezekben is áll a km számláló... 20 éves motorba is annyi van, mint a 10 évesbe, vicc. 2020 őszén eladtam az utcait is, mert be sem indítottam azon az éven.
Jelenlegi inflációs környezetben sok ismerősöm eladta a motort, mert már nem tudták fenntartani az életszínvonaluk romlása nélkül.
Engem az orvos tiltott el, volt egy nagyon nagy esésem megsérült a gerincem is. 1,5 év volt mire "meggyógyultam", de még a lábaim mindig zsibbadnak néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!