Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen ledet ajánlanátok H1...

Milyen ledet ajánlanátok H1 halogén helyére?

Figyelt kérdés

A sima fényszóró jelenleg a legerősebb bevinsee, h7 helyett szereltem be, 2 éve hiba nélkül teszi a dolgát, majd 70 ezer km-t elment eddig..

A gond az, higy ebből a fajtából nem tudok már vásárolni, ahonnan vettem nem árul már (ali)

Valami hasonló jót tudnátok ajánlani h1 helyére?

A sok gyagyi ledből ez az egy, ami bevált, nagyon jó. És tényleg gyönyörű vetítési képe van.

2023. okt. 30. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Halogén helyére LED tudtommal nem szabályos forgalomba.

Ha versenyautót kérdezel akkor meg sorry, nem tudom.

2023. okt. 30. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Semmilyet.

Azt a "gyönyörű" vetítési képet majd elhiszem, ha mutatsz egy fényképet egy fényszóró beállító táblájáról. Állítottam már egy... vagy két... száz... fényszórót. Soha egyetlen egy jó utólagos LED-essel sem találkoztam.

2023. okt. 30. 19:55
 3/12 A kérdező kommentje:

A kérdés szempontjából szerintem nem releváns a használati mód, de akkor legyen.

Egyébként csak off-road célokra hasznalnám.

Így esetleg kapok választ is rá. 😀

2023. okt. 30. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Offroad 2 év 70 ezer km? Dakarra készülsz? :D
2023. okt. 30. 20:12
 5/12 A kérdező kommentje:

A magyar utak nem érnek fel a Dakarral? 😀

Tiszta off-road pálya egész Magyarország

2023. okt. 30. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Az mondjuk jogos. Megnéznék egy ilyen párbeszédet egy rendőrrel, ha beszól hogy ledes az izzó, pont ma mentem egy olyan vidéki úton hogy már földútnak is szar lett volna pedig aszfaltozott volt egyszer az ődisőkben. :D
2023. okt. 30. 20:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyet, mind szar
2023. okt. 30. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Márkásat, olcsóbb egy jót megvenni mint kísérletezni többfélével.
2023. okt. 30. 23:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#2: akkor nem láttál eleget. Nyilván nem lehet mindent mindennel, de azért bőven vannak olyan fényszórók, amikkel jól működik a LED, és megmarad a vetítési kép. Projektorosokkal szinte teljes mértékben, hiszen ott a vetítési képért egy árnyékoló lemez felelős. De már reflektoros lámpában is van olyan, ami jól működik, pl.:

[link]

A kínai vacak nem lesz jó. Utána kell járni, hogy melyik típus melyik lámpába jó, ami macerás, de az hogy egyik sem jó, az nem igaz. Néhány országban már utcai használatra is engedélyeztek néhány típust, néhány autóhoz, pl. az Osram kínálatából.

2023. nov. 1. 14:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. nov. 1. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!