"ULTIMATE SPEED® autós akkumulátortöltő indító funkcióval" Egy teljesen lemerült 120amperórás motort be tud indítani?
Ha leírod, hogy milyen motorról és milyen töltőről van szó, akkor megsaccolhatjuk.
De ha teljesen le van merülve, akkor így látatlanban én arra tippelek, hogy meg sem fog mukkanni.
Ha ránagyítok a képre, azt írja, hogy 75A-rel tud indítani. Nem egy erőmű, de feltételezve, hogy a gyenge akkuból is kijön valamennyi szufla, egy kisebb benzinmotor indításával elboldogulhat.
A nagyobbacska dízelnél, ahol még izzítani is kell, már necces.
"Fontos tudnivaló: Ha az akkumulátor teljesen lemerült, akkor a 75A nem minden járműnél elegendő a motor indításához (pl. dízel gépjárművek)."
Kb ezt írtam én is az 5-ös válaszban.
Kérdező, miért írsz magadról egyes szám harmadik személyben? A lényeg: ahogy írtuk, egy traktornál már határeset. Rá tud segíteni, de ha fullra lemerült az akku, akkor lehet, hogy kevés lesz.
Kérdező, miért írsz magadról egyes szám harmadik személyben?"
Miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!