Mikortól lesz a tetőcsomagtartó az autók kötelező felszerelése?
Nagyon jó lenne ha közelezővé tennék a tetőcsomagtartót.
Különösen a kabriók tulajdonosai vágynak erre az intézkedésre🤣.
Remélem hamarosan bevezetik. Nekem már sokszor adódott úgy, hogy nagy szükségem lett volna rá de nem volt. Megoldottam máshogy, kölcsönautóval, ülések előre döntésével stb. Utána nem vettem, mert gondoltam úgysem fog kelleni. Aztán megint kellett volna hirtelen és nem volt. Kezdődött megint a vacakolás, méregetés, telefonálgatás stb. Szerintem jó lenne ha kötelező lenne, mert akkor kénytelen lennék venni.
Azt viszont nem tartanám szerencsésnek, ha kötelező lenne felszerelve tartani, mert növeli a légellenállást. Szerintem úgy lenne jó, ha a hatóság szúrópróbaszerűen kijárna ellenőrizgetni, hogy a garázsban vagy a sufniban megvan-e. Vagy esetleg igazoltatáskor nyilatkozni kellene, hogy rendelkezel vele, aztán ha kiderül hogy mégsem, akkor súlyos bünti, jogsielvétel, utánképzés, rendszám levétel, visszaesőknél böri.
Kedves kérdező! Egyre-másra ontod magadból a hülyeségeket. Nem kicsit unalmas.
A tetőcsomagtartó arra jó, hogy megnöveli a jármű tömegét, és megnöveli a légellenállást. Vagyis oktalanul megnöveli a fogyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!