Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan érdemes sok ideig...

Hogyan érdemes sok ideig tárolni egy autót ?

Figyelt kérdés

Megvettem egy autót, de rossz vétel lett, 600 ezerért vettem és ugyan ennyit rá is költöttem 2 hét alatt, nem éri meg eladni, senki nem akarja, hogy odaadjam neki szüleimnek sem kell meg rokongyereknek sem pedig ingyen odaadtam volna csak látni nem akarom.

Van egy garázsom amit kipakolok, beteszem oda, de ha kell szeretném ha nem romlana az állapota, most jó a kocsi használhatnám , de inkább visszatérek a régi Suzukihoz abban sosem csalódtam és nem úgy ülök bele, hogy rossz szájízzel, értitek.

Ez egy 330 ezret futott Ford 1.6-os olcsón vettem, de olyan szerelőhöz vittem aki elcseszte és meg kellett másiknak hengerfejezni.

Szétszót a kérdés tudom, de ki kellett írnom magamból meg hát kis tanács, hogy hogyan tegyem el. Köszi.

2023. okt. 27. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lekötöd az aksit és havonta egyszer mész vele egy kört, de ha nem akarod használni jobb ha eladod.
2023. okt. 27. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi a gond?
2023. okt. 27. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Egy 1.6-os focust nem érdemes tartogatni, nem fog nőni az értéke.
2023. okt. 27. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy 500 ezret bukok minimum ha eladom és ezt 2 hónapon belül.
2023. okt. 27. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vedd úgy, hogy azt az 500 ezret már elbuktad.

Ha tartogatod, akkor csak áll benne a pénzed, foglalja a garázsodat, ha nem vonod ki a forgalomból, akkor fizetheted rá a súlyadót és a kötelezőt. Semmi értelme nincs.

2023. okt. 27. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Felesleges azért otthon tárolni, azt a pénzt amit ráköltöttél már elbuktad pont.

Ha csak áll hónapokig, évekig egyrészt fizeted rá a kötelezőket ha nem vonatod ki ideiglenesen plusz az állástól is romlik az állapota. Ha majd egyszer elővennéd mert bedöglik a Suzukid vagy akármi miatt kelleni fog akkor fogsz lesni hogy mennyi hibája van már ami eltárolás előtt nem is volt. Üzemanyag ha E10 benzin befog rohadni pár hónap múlva, üzemanyag szivattyú 1-2 év után beállhat ha lekötöd az akkut de időnként rátöltesz akkor az még jó lesz, de kitudja, ha elfeledkezel róla akkor annak is kampec lesz. Ennek nincs értelme. Ha azért tennéd le mert elutazol x időre azt mondom oké, de így.

Inkább add el picivel többért mint vetted, írd le mik lettek rajta megcsinálva és talán elviszi valaki, ha nem akkor vidd le az árát annyira amennyiért vetted, és talán akad rá jelentkező. Ha meg fél év múlva sem akkor vidd el kereskedőhöz hogy adja el, vagy vegye meg, úgy is megfogja mert azért vannak akik keresik ezt az autó típust még, főleg ha nincs szétrohadva és használható állapotban van.

2023. okt. 28. 00:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem rossz, tök egyben van, nem tudom miért volt 600 ezer ( 1.6 vtc 2005 sedán) annyi, leszámítva a motort, hogy 2 feltengelyt ( 150ezer meg 2 gátlót csereltünk még 30 ezerért és ennyi) csak most a fagyálló miatt nem tudok benne megmaradni ( jobb hátul valamiért ott csomó fagyálló folyt ki és elméletileg cseréltek fűtőradiátort) , ma takaríttattam ki a , de adtam a sz4rnak egy pofont hányingerem van a kocsiba, ruhám stb. minden átvette a szagot most is azért nem tudok aludni mert érzem az orromba aztán felkeltem alkoholt szagolni ( ha valami szag bennmarad az orromba 72%-os alkoholt megszagolok az kiviszi).
2023. okt. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!