Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki milyen motort ajánlana...

Ki milyen motort ajánlana inkább terepre de közúti használatra is? 50ccm

Figyelt kérdés

156cm vagyok sajnos és 50kg. 70%ba földúton használnám, de azért faluba meg városba is néha.

Amiket eddig néztem:

Aprillia rx

Yamaha dt

Derbi senda( de ez ha minden igaz nagyon magas)

Rieju mrt

Generic trigger

Minden tapasztalatnak örülnék ha megosztanátok velem😊

2023. okt. 23. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Legyegeben ugyan az a motor van bennuk.

Szinte mindegy melyiket veszed csak jo allapotu legyen ha hasznaltat veszel

2023. okt. 23. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik egyformán magas. Nekem Aprilia SX50-van, annak is 89 centi az ülésmagasága, és a 171 centimmel ez is erősen lábújjhegyes motor, az RX-nek meg nagyobb az elsőkereke is, így az talán még magasabb is, ha nem másik teló van elől. Ezek alapján szerintem nagyon nem neked való egy ilyen enduró, mert csak kínlódni fogsz vele. Persze mondják, hogy nem kell, hogy leérjen az ember mindkét lába. Csak van az a pont amikor már fel se tudsz rá szállni, hiába döntöd meg.
2023. okt. 23. 16:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy most egy Yamaha tzr-t hajtok de nem a legkenyelmesebb, és van benne 130 kg , rossz vele kanyarodni is. Nem az én műfajom 😅
2023. okt. 23. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 De az enduró se lesz a te műfajod ha a magassága miatt szenvedsz vele. ;) Kényelem is realatív, mert ezeken ez a vékony ülés miatt nem túl konfortos, ráadásul én amit nem szeretek az SX-ben, hogy hiába hosszúak a rugóútjai, mellette meg könnyű, és nagyon sokat érezni az úthibákból, Mondjuk én ezzel meg csak aszfalton megyek, mert terepre az utcai gumi miatt alkalmatlan.

De mennyél el 1-2 hírdetésre és meglátod neked mennyire passzol. Motorikusan meg ahogy az 1-es is írta, ezekben általában Minarelli AM6 vagy D50B blokk van, nem rosszak, de ha valami hülyegyerek kezében volt, akkor szét lehet őket hajtani. Mindenképpen tuningmentesett szabad csak venni belőle.

2023. okt. 23. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyszer egy Sendaval már mentem de az igaz hogy elég magas volt. Más motort meg nemtudok ami jó lenne így hirtelen sajnos.
2023. okt. 23. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyit tudok, hogy Apriliából létezik alacsonyabb kiadás, de az is supermoto kivitel, és azzal nem jó terepre menni, mert nagyon nem stabil, én is csak 2x merészkedtem vele földútra. Bár volt akinél olvastam, hogy van plusz kerékszettje terepre.

[link]

2023. okt. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!