Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Audi 2.0TFSI motorja...

Az Audi 2.0TFSI motorja (2015-ös évjárat) mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 13:14
1 2
 1/17 anonim válasza:
24%
Ne fikázzuk az Audikat. Az 🇩🇪 prémium.
2023. okt. 23. 13:20
 2/17 A kérdező kommentje:

???

Ezt most nem értem. Én nem fikáztam semmit. Venni szeretnék, csak nem volt még VW konszernes autóm, semmit nem tudok a motorjaikról. Ha lehet a konstrukciós szopórollereket elkerülném, ezért szeretnék informálódni.

2023. okt. 23. 13:47
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Annyira megbízható amennyire karbantartják. Ha van gazdája, aki tisztában van azzal hogy ez egy audi, tehát szervízköltségileg is egy audi, és nem sajnálja rá, akkor semmivel nincs több baj velük mint bármelyik másik autóval.
2023. okt. 23. 13:57
 4/17 A kérdező kommentje:

Az utolsó fél mondat számomra a lényeg. Ez megnyugtató.

VW turbó benzines motorjaira nekem a kokszosodás rémlik valahonnan. De ha ez a motor nem kiemelten érintett, az már jó hír. Nem életem első autóját venném, így a válasz többi részével általánosságban tisztában vagyok. A kiszemelt példányban 50.000 km van. De azt is tudom hogy ennyi alatt is el lehat hanyagolni és szét lehet hajtani egy autót. Természetesen előtte megnézem, mit veszek.

Köszönöm.

2023. okt. 23. 14:13
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
1# baxxd meg a fostalicska német prémiumodat! Mivan, azért mert német, már szólni sem lehet rá? Hol volt ez a márka, amikor a PEUGEOT meg a RENAULT már AUTÓKAT gyártott? Meg a nagy náci wagen? Sehol!
2023. okt. 23. 17:58
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Ja német prémium, robogó görcs. Főleg a maiak, az össze szerelés minősége. Beszoptad Magyar Wagen! és krómozott csirkelabasok dettó. 😂😂😂
2023. okt. 23. 17:59
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Fostalicska germán turbós xarok, normális autókat nézz, ne ilyeneket kérdező! De te szopsz majd vele, nem én, ha szervizelni kell... Vmi igazán megbízható márka típusait nezegesd inkább, Suzuki, Honda, Kia, Hyundai, Mazda stb... Toyota!
2023. okt. 23. 18:02
 8/17 A kérdező kommentje:

"Fostalicska germán" biturbós "xar" mellé - amivel maximálisan elégedett vagyok - keresnék valami kis, kétajtós, lehetőleg összkerekes kupét.

A Suzuki, Honda kínálatában én nem tudok ilyenről. Kia, Hyundai nem tetszik, nem az én világom. Mazda mx-5 jó lenne, de az nekem már túl kicsi. + ilyen van az egyik idősebb 50+-os kollégámnak. Nem szeretném, hogy azt hinnék, hogy őt majmolom. Ezért sem szeretnék feltétlenül ilyet. Toyota GT86 esetleg szóba jöhetne. Bár az nem épp egy kisautó.

2023. okt. 23. 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Ja hogy már van egy ajdid, kérdező. Akkor ezt beszoptam. 😅😅😅
2023. okt. 23. 18:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, mindenképpen vmi japánt ajánlanek, mindenképpen kulonbek, mint a germanok. Igaz nekem is "tiszteletbeli német" van, de akkor se lesz a szívem csücske a germán autóipar. Mazda MX-5 mondjuk.
2023. okt. 23. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!