Melyik lenne a legésszerűbb választás?
Ha tényleg komolyan kérdezted, és tényleg ennyit akarsz költeni autóra, akkor vegyél szépen egy zsír új 2010-2011 es Audi A8at, nem kisméretű városi autó, ellenben azért ellehet vele férni, brutálisan gyors, Luxus, és biztonság terén pedig gyakorlatilag világelső.
Kisebbik Dizel motorral, 2 kerék hajtással, 6 litert eszik a gyártó szerint, aminél egy picivel nyilván több, de akkoris elviselhető.
"Egyébként Porsche Carrera GT-t nem kapok ennyiért megnéztem már minden oldalt."
Én erre nem vennék mérget, mert a mobile.de kapásból 7 olyan Carrera GT-t listázott ki, amelyek legfeljebb 300.000 euróba kerülnek.
(még mielőtt kérdeznéd: azért nem küldök linkeket, mert borzasztó hosszúak, a franc se akarja azzal széttördelni az oldalt)
Az A8 -ast azt most fontolgatom, tényleg jó ötlet. Ha 6 litert eszik komolyan akkor mindenképp az lesz.De am a Carrera GT a mobile.de-n nem néztem,köszi.
Köszi a válaszokat!
Arra a 6 literesre megeshet, hogy még egy picit várnod kell, de már mutatom is a cikket:
De ha komolyan megkapod, én esküszöm csak kívülről de látni szeretnék egy iet élőben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!