Ez utalhat arra hogy törve volt a kocsi?
Látszik némi illesztési pontatlanság, ha lehet így hívni.
Utalhat korábbi törésre?
Ettől még korántsem biztos, hogy rossz az autó, lehet, hogy a lökösök össze voltak b@szva azt leszedve fújták, mert nem volt hely a fényezőnél. Ha amúgy tetszik az autót kell látni, ha elől a nyúlványok rogyottak vagy a csomiban a padlólemez volt egyengetve az probléma.
Ezt nehéz elmagyarázni, de két "díszítő" elem sz@rul állása még nem jelent semmit.
Talán le se volt szedve, mezei parkolási kocc.
Ha olcsóbb, mint a kategóriában a többi, én nem nézném ezt hibának.
Könnyebb lett volna kirakni a hirdetést, mint feltöltögetni a pixeles képeket, senki nem fogja megvenni előled...
El kell menni megnézni. Egy lökhárító simán le lehetett véve bármiért, parkolási horzsolás, stb.
Azért ennyiből még nem következtetnék arra, hogy totálkárosra volt törve. Nálam, miután 0 km-esen hazahoztam a rendelésre érkezett új autómat, a hátsó lökhárító bal oldala furán állt. (Még fotóm is van róla. Itthon a garázsban vettem észre.) Nem gondolom, hogy a gyárban, vagy szállítás közben összetörték. Megigazítottam, így már rendesen áll.
A képen ha jól sejtem egy használt kocsi van. Az évek alatt lehet hogy véletlenül nekitolattak egy kukának, úgy hogy a műanyag meg se karcolódott, csak elnyomódott. Vagy pakolás közben beletérdeltek. Valamiért le volt szedve a lökhárító és ügyetlenül rakták vissza. Stb... Igazából csak találgatni lehet. Önmagában ez nem bizonyítja minden kétséget kizáróan, hogy rommá lett volna törve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!