Fel akarom ajánlani a Volskwagen-nek, hogy újra kezdje el gyártani a Sharan-t. Hallgatnának Rám?
Figyelt kérdés
2022-ben ugye befejezték, de Én épp ilyen kocsit akartam.2023. okt. 17. 15:55
11/28 anonim válasza:
Sehr geehrter zukünftiger Kunde! Ihre Bestellung wurde begrüßt. Bitte beachten Sie, dass das bestellte Fahrzeug am 31. Oktober 2023 abgeholt werden kann. Der Kaufpreis beträgt 9800 DM.
Ihr Volkswagen Partner
12/28 anonim válasza:
13/28 anonim válasza:
De akkor mond meg az Aprilianak is hogy gyártson újra tuareget!
14/28 anonim válasza:
Nem csak, hogy hallgatnának rád, de azonnal felvennének sales manager-nek.
15/28 anonim válasza:
Vagy tele szélsz menedzser is lehecc. De először rajzol egy új formát és küld el nekik messengeren.
16/28 A kérdező kommentje:
De miért nem lett a Sharan népautó, mint pl. Swift, Ignis. Ez is bánt engem.
2023. okt. 17. 21:47
17/28 anonim válasza:
Igen természetesen úgy fognak cselekedni ahogy megmondod nekik! Az utcáról bemehet bárki és még pl azt is megmondhatod hogy kb mennyit fogyasszon majd. De még fizetnek is érte neked, sőt ebből milliomos is leszel.
Ugye nem gondolod komolyan a kérdést???
18/28 anonim válasza:
Nincs az a -átlagember számára- elképzelhető összeg, amiért legyártanák. Nem lett népautó, mert rétegmodell. Veszel egy 2022-est 10.000 km-rel és örülsz neki.
19/28 anonim válasza:
Mit jelent az hogy réteg modell?
20/28 anonim válasza:
A felsjánlás azt jelenti, hogy jelentős összeget kínálsz, és nagy volumenű reklámtevékenységet végzel, hogy vevő is legyen. Van erre minimum 100 millió euród?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!