Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az indítónyílásban van a...

Ha az indítónyílásban van a kocsikulcs úgy is be tudja zárni magát az autó?

Figyelt kérdés

2023. okt. 16. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Indítónyílás" 🤣

Kishaver te melyik bolygón élsz?

2023. okt. 16. 17:10
 2/11 A kérdező kommentje:
mindenképp bele kellett kötni, nehéz lett volna egyszerűen választ adni igaz? én így ismerem ezért így hívom, bocsáss meg hogy nem a neked megfelelő szakszavat használtam
2023. okt. 16. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
AZ egyéb kérdésekben továbbra is a pedálos merci a kedvenc, ahhoz meg nem kell indítókulcs!
2023. okt. 16. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a bánatba ismerheted ezen a néven, amikor a világon nincs ember aki így hívja?

GYÚJTÁSKAPCSOLÓ érted?

Ez nem egy szakszó, hanem a neve.

2023. okt. 16. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem minden autó kulcsos, kedves válaszadó.
2023. okt. 17. 02:03
 6/11 anonim ***** válasza:

#5.

Ez tökéletesen igaz, de a kérdező "kocsikulcs"-ról írt, tehát jelen esetben egyértelmű.

2023. okt. 17. 08:25
 7/11 anonim ***** válasza:

5. DE értetlen vagy!!

Kulcsról volt szó.

2023. okt. 17. 12:21
 8/11 anonim válasza:
Mi a válasz ? Mindenki csak kötözködni tud ? Pedig engem is érdekelne. Sajnos nekem is zárt már le, de akkor az ülésen felejtettem a kulcsot.
2023. okt. 17. 14:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Őszintén nem értem miért ekkora baj hogy így hívtam tekintve hogy ahogy látom mindenki tudta mire gondolok. Illetve nyilvánvalóan van ember aki így hívja emiatt hívom én is így. Egy egyszerű kérdés volt mégse volt képes senki egy értelmes választ adni, csak azon veszekedni ahogy hívtam a GYÚJTÁSKAPCSOLÓT. Remélem mostmár mindenki megnyugodott. :)
2023. okt. 17. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Dejó hogy ennyire megértő vagy!

(mondjuk ha elsőre is értelmesen fogalmaztál volna már biztos lenne értékelhető válasz)

Különben egy "normális" autó nem produkál ilyen marhaságokat.

2023. okt. 18. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!