Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a Saabokról?

Mit gondoltok a Saabokról?

Figyelt kérdés

Régóta szemezgetek velük. Nagyon tetszik a történelmük illetve a megjelenésük.

A ránc felvarott 9.3-asok tetszenek nagyon.

Van valakinek tapasztalata velük?

Tudom, a kormányzár,elektronika a gyengéjük de ezen felül? Alkatrész beszerzés, javíttatás mennyire nehézkes?

Köszi.

2023. okt. 15. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

2011-ben csődbe ment és megszűnt a Saab Automobile cég, a gyártás is leállt, utódja nincsen.

12 éve nem gyártottak autót, alkatrészt se találsz már ezekhez az autókhoz. Felejtsd el őket, egy alapvető szervizt nem fogsz tudni elvégezni rajta, mert azzal fog telni az idő, hogy ebayen és hasonló oldalakon próbálsz alkatrészt találni hozzá.

Ha fanatikus Saab rajongó vagy és ez se zavar téged, akkor vágj bele, de legyen mellette egy másik autód is, amit tudsz addig használni, ameddig a Saabhoz megérkezik egy másik országból egy raktáron maradt alkatrész.

2023. okt. 15. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyjából a Vectra illetve Insigna motyói kompatibilisek a saab-hoz is.

Legalábbis úgy tudom.

2023. okt. 15. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
9-3 NG, facelift előttim van. Alkatrész van hozzá és még gyártanak is hozzá. Amúgy is nagyrészt megegyezik a C Vectrával. Nem kell aggódni, minden karbantartás megoldható. A jó szerelő alapfeltétel, szerencsére vannak akik értenek a típushoz, hozzájuk érdemes menni ( [link] Javasolt belépni a Saabos facebook csoportba és ha megvetted akkor integetni a többi tulajnak.
2023. okt. 15. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Még a Magyar Légierő is fontolgatja, hogy lecseréli a Saabjait franczia Rafalekre - szerinted?
2023. okt. 19. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ritkán látok saabokat az úton, de nem ítélném el őket, mivel nekem még sosem volt, így nincs személyes tapasztalat.
2023. nov. 17. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
1es hülyeség, általában egy autóhoz 20-30 évig van alkatrész. Előtte a General Motors-è volt nem hinném hogy gond lenne az alkatrész el latottsaggal. Chevrolet is köszöni jól van, pedig 15ben kivonult EU-ból!
2023. nov. 17. 23:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Végül vettem egy 2007-es 1.9 Tid.-et.

Nem tudom, annyira megragadott,annyira jól fekszik az úton,jó a dinamikája,fogyasztása,kényelmes,jó megjelenésű.

Eddig imádom,előző gazdija rendben tartotta.

Alkatrészben annyit mondott,hogy semmi nem volt ami ne lett volna.

Egyenlőre örülök.

2023. nov. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!