Yamaha MT-10 szerintetek jól néz ki?
Szerintem sem szép viszont nagyon jó motorok.
Sajnos egyre inkább az ilyen csúnya és picike fejidomok terjednek el,nem tudom melyik nép kedveli őket igazán mert a magyaroktól még nem hallottam egyik motornál sem hogy de szép. Persze nyilván nem a mi apró piacunkat nézi a gyártó.
Ami talán javult kinézetre az a triumph speed triple 1200rs,már nem annyira előre ugró és nem annyira idegen a lámpája szerintem. Egész elfogaható lett az eleje.
Illetve a bmw s1000r is már ledobta a fejidomot, jóformán már csak maga a lámpa van de mégis szerintem jobban néz ki mint a korábbi aszimetrikus lámpával.
"Kinézetre meg egyik naked sem igazán szép."
Nem igaz. Honda Rebel 500.
/Naked vonalon talán ez a csúcs/
Messze nem az mt10 a csúcs.
ducati streetfighet v4, mv augusta brutal 1000, bmw m1000r,kawasaki zh2 ezek a csúcsok amik 200lóerő felett teljesítenek.
alattuk ktm superduke 1290,triumph speed triple 1200rs ezek is 180lóerő körül teljesítenek
szóval akad ez az,az mt10 felett de persze az mt10-el is lépéslehet tartani ezekkel mert nincs azaz ember aki ezeket a teljesítményeket kitudja motorozni. papíron szépen mutat meg persze 180km/h felett valahol biztosan érezhetően jobban is tol de az mt10-is brutális élmény és tartósan nem lehet nakeddel 200felett menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!