Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha MT-10 szerintetek jól...

Yamaha MT-10 szerintetek jól néz ki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. okt. 15. 01:46
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem jönnek be ezek az apró projektoros lámpák. Motorosokat így is elég nehéz észrevenni, és ezzel az apró lámpával meg pláne nincsenek kisegítve nappal.
2023. okt. 15. 08:29
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem, ocsmány a teljes fejidom.
2023. okt. 15. 08:47
 3/8 dirtboy ***** válasza:

Szerintem sem szép viszont nagyon jó motorok.

Sajnos egyre inkább az ilyen csúnya és picike fejidomok terjednek el,nem tudom melyik nép kedveli őket igazán mert a magyaroktól még nem hallottam egyik motornál sem hogy de szép. Persze nyilván nem a mi apró piacunkat nézi a gyártó.

Ami talán javult kinézetre az a triumph speed triple 1200rs,már nem annyira előre ugró és nem annyira idegen a lámpája szerintem. Egész elfogaható lett az eleje.

Illetve a bmw s1000r is már ledobta a fejidomot, jóformán már csak maga a lámpa van de mégis szerintem jobban néz ki mint a korábbi aszimetrikus lámpával.

2023. okt. 15. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Naked vonalon talán ez a csúcs, nagyon jól megcsinált motor… Kinézetre meg egyik naked sem igazán szép.
2023. okt. 15. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:

"Kinézetre meg egyik naked sem igazán szép."

Nem igaz. Honda Rebel 500.

2023. okt. 15. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
A rebel 500 az egy cruiser.
2023. okt. 15. 12:07
 7/8 dirtboy ***** válasza:

/Naked vonalon talán ez a csúcs/

Messze nem az mt10 a csúcs.

ducati streetfighet v4, mv augusta brutal 1000, bmw m1000r,kawasaki zh2 ezek a csúcsok amik 200lóerő felett teljesítenek.

alattuk ktm superduke 1290,triumph speed triple 1200rs ezek is 180lóerő körül teljesítenek

szóval akad ez az,az mt10 felett de persze az mt10-el is lépéslehet tartani ezekkel mert nincs azaz ember aki ezeket a teljesítményeket kitudja motorozni. papíron szépen mutat meg persze 180km/h felett valahol biztosan érezhetően jobban is tol de az mt10-is brutális élmény és tartósan nem lehet nakeddel 200felett menni.

2023. okt. 15. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán, kicsit olyan túl tolt.
2023. okt. 15. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!