Javítható olyan gumiabroncs, amely az oldalán sérült?
Alapesetben nem. Az oldalfal a futófelületnél komolyabb erőhatásoknak van kitéve mindennemű külső megtámasztás nélkül, ezért ha sérülést szenved, nem lehet megbízhatóan javítani, cserélni kell az abroncsot, hogy biztonságos legyen.
De ekkor jön be a kákáeurópai okosítás: csak amég nem lesz jobb, csak műszakiig, meg én amúgy se megyek vele sokat, nem szágúdozok, 60-nál gyorsabban még falun kívül se megyek, csak amég a kiskacsákér' elmegyek a szomszéd faluba hónap, utánna eskü kicseréltetem... Nos, ezek állítólag felülírják a fizika ma ismert törvényeit, de én ebben nem hiszek. Viszont ahogy látom, te igen, úgyhogy felesleges is meggyőzni róla, hogy ez nincs így jól. Úgyis találsz valami mekkmestert, aki megfoltozza, aztán ha majd rázza a kormányt, vagy megtanulod, hogy kell rátartani, vagy megjegyzed, milyen tempót nem szabad túllépni és évekig elleszel vele így, mert mindig lesz egy vizsgaállomás, ahol áttolják az autót egy utolsó vizsgán. Hiszen mint tudjuk: főnök, csak most utóljára menjen át, még egy fél évig kén' az ótó, utána tényleg betolom a bontóba, de mostan erre a melóra még pont jó vón melósótónak, utána viszont már tényleg elbontom, há' mán egy kalap fos, de erre még pont jó vón'. Aztán valahogy csak eljön a következő műszaki, azon is át kellene tolni, mer' há' csak kén' még a melósótó, bejött egy másik meló, pont beleférne a kettőslétra meg a betonkeverő... Ilyen ez a fosszagú magyar valóság.
Ezt így itt hülyeség megkérdezni, mert senki nem látja, meg nem is értenek hozzá.
Ezt egy gumisnak kell látni és vagy megtudja csinálni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!