Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok a km az autóban akkor ne...

Sok a km az autóban akkor ne vegyem meg?

Figyelt kérdés
Van egy ford focus, elso tulajtol nagyon szep, rendben van, viszont 460 000 a km benne. Akkor nem eri meg? Valami baja lesz kesobb? Szerintetek?

2023. okt. 14. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd meg. Ami a neppertelepen van állítólagos 180ezer km-rel azokban is van legalább ennyi valós.
2023. okt. 14. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Hááát én nem venném meg.

ekkora futás után gyakorlatilag bármikor megdögölhet valami ami nagyon sokba kerül(Pl: motor, váltó és a többi)

Max akkro venném meg ha nagyon olcsó, és te csak rövid távra tervezel vele(1-2 év)

2023. okt. 14. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van, de azért a 460 az, 460. Valóban elég sok, még ha pályáztak vele, akkor is. Nyilván az ülések is ki vannak ülve.

Meg kell nézni, ha szerinted rendben van, és olcsó, akkor vedd meg.

Vagy vegyél külföldi 18 éves, 150 ezer kiló méterrel, de semmit nem tudsz róla.

Barátom ma már mindenki tekeri az órát és csal, hazudik.

Ezzel legalább tudod mire számíts. Az én céges kocsimban is 480 ezer volt, és vigyáztam rá, nem lett semmi baja.

2023. okt. 14. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni mi volt rajta cserélve, mennyire karbantartott. Ha rendben tartották, ennyi km-rel gondolom elég nyomott áron kínálják. Ha nincs pénzed új(abb)ra, akkor nem ördögtől való alternatíva. De, arra számíts, hogy ha ki is fogsz egy jobb állapotút, hiába vigyázol majd rá, tőled is csak aprópénzért viszik majd el. Ha egyáltalán elviszik és nem neked kell majd a bontóba leadni. Ez a hátránya. Ezért is olcsóbb, mit egy hasonló korú, de kevesebb km-es.
2023. okt. 14. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!