Ez a Ford jó vétel lenne ennyiért?
Képek alapján rendben van,nem is kínálat alja,akár lehet jó vétel.De mint minden autónál alaposan át kell vizsgálni,kívül szép attól még lehet szétrohadva az alja,dőlhet belőle az olaj vagy motor/váltó hibás akár.
Amúgy vegyél már valamit légyszíves mert a fél hahut feltetted már ide a napi 5 kérdéssel
150 ezer kiló méterrel kuplung csere?
Na ez érdekes!
Vagy tekerve van, vagy szét lett hajtva.
Én még ilyenről nem is hallottam, nekem 270 ezer van benne és még mindig a gyári van benne.
Ez a hirdetés árverés.
Külföldi kocsi, vissza van porgetve az óra.
Vajon miért kell kitakarni a rendszámot, ha leinformálható?
Kuplungcsere 150k km alatt?
MUltikormány leírás szerint, képek alapján nincs benne stb stb
Jó vétel lenne ennyiért? Nem. Kevesebbért sem.
Többért, jobb állapotban? Akkor sem.
A 2-es Focus 1.6-os motorral egy BENZINTEMETŐ. Amit megspórolsz az autó árán, azt majd az üzemanyagköltségen triplán elveszíted.
Városban 10 literes lesz a fogyasztásod vele. Inkább nézzél egy dízelt, ha nem üzemanyagra akarod költeni a pénzedet. Ha többet mész városon kívül, de nem akarsz dízelt, akkor az 1.8-as benzines motorral vegyél 2-es Focust.
"8asra ne hallgass, amatőr sofőr."
Azt megnézem, hogy városban hogyan tudsz 6,5 literes fogyasztást kihozni egy 1.6-os benzines Focusból.
Autópályán 140-el mennyit forog a Focusban az 1.6-os motor, profi sofőrkém? A légellenállásról hallottál már?
Szerintem bőven elég esti mesét hallottam tőled, nyilvánvalóan provokációnak szántad a válaszodat, mert rögtön személyeskedéssel kezdted az első mondatodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!