Mi a véleményetek a 2001-es toyota yaris 1.5 t sportról? Igaz hogy el lehet vele járni városban 5-6 literrel?
Valóban szívó, a t betű megzavart. :D
Ha katalógus szerint 8,8 a városi, akkor örülj ha a 9-et eléred vele. De baromira függ az útvonaltól. Én mikor az 1.8 szívó autómmal minden nap 2x az Árpd hídtól végig mentem csúcsforgalomban a Róbert Károlyon és a Hungárián, 11 litert evett az autó. Mikor meg az Árpád híd, Váci út, régi Fóti út vonalon jártam Újpestre, forgalommal "szemben" 7,5-8 litert evett ugyan az az autó. A katalógus meg 9,5-et írt városban.
Most a rakparton járok egy 2.4-es szívóval, a katalógus adat 12,5 liter városban. Nem csúcsforgalomban 50-60-al végiggurulok rajta 4-ben, néha kicsit torlódik akkor meg 2-3-mas váltásokkal fék nélkül végig lehet gurulni. Most a vegyes fogyasztásom 9 liter, a városi fél tankos "méréssel" 8,5 körül van. Az autó nem azt nézi, hogy egy város közigazgatási határain belül vagy-e, hanem hogy hogyan használod. Ha az utad nagy részét konstans 50-el teszed meg, 1-2 lámpával, akkor talán olyan 6-ig le lehet vinni. Ha minden nap csúcsforgalomban autózol 2x10km-t a városban, inkább 10 körül lesz az.
#2 Ha erőlködik, ha nem, mindig a nyomaték mozgatja az autót. :D
#11 Az egy új, sokkal korszerűbb autó, azt ne keverd ide.
Egy békebeli rendes szívó városban felejtsd el hogy 7 alatt fog enni.
14)
11 vagyok, teljesen egyetértek, így van, leginkább a 9-es válaszra írtam "Benzinessel a büdös életben nem jársz el annyival."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!