Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet,hogy van amikor...

Mitől lehet,hogy van amikor szelephangja van a kocsinak,van amikor tisztán jár?

Figyelt kérdés
Mazda 323 f bg az alany,1.6 benzin. Valamikor beinditom és szelephangja van, menet közben elmulik,aztán pirossal hallom,hogy megin csattog. Valamikor beinditom, hidegen szépen szól,aztán megint csattog,majd tisztán jár. Tehát a lényeg,hogy teljesen random van tőke hangja. Olajnyomas hozzá a minimumot,de azért sem mertem rá,mert hol szépen jár,hol csattog.
2023. szept. 29. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt nekem is bg, nekem csak a napi elso inditasnal csinalta. Aztan ahogy melegedett, ugy tagultak az alkatreszek, megszunt a hang. A bg hajlamos a hidrotoke kopasra
2023. szept. 29. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg van melletted valami olyankor, ami visszaveri a hangot és jobban hallod.
2023. szept. 29. 23:33
 3/3 anonim ***** válasza:

1.2-es renyó tipikus példa ilyenre, mászkálnak a himbák a himbatengelyen, amikor épp helyén van, akkor kussban van.

Ez csak arra jó, hogy a villáskulcsot sosem látott jászi kereskedőgazsi tudjon mibe belekötni....

2023. szept. 30. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!