Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Háromszor megbuktam a KRESZ...

Háromszor megbuktam a KRESZ vizsgán, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az otthoni teszteken mindig 70 pont felett írok, amikor vizsgán vagyok meg mindig 50 pontra skireül.
2023. szept. 29. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Lehet tévedek, de szerintem az alapokat nem tudod, és csak magolsz, de nem érted mit miért. Vizsgán meg több olyan kérdés is garantált amivel otthoni teszteken nem fogsz találkozni.
2023. szept. 29. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Így van , semmit nem tudsz csak azt hogy A B C és kész.

Megkellene tanulnod a lényeget.

2023. szept. 29. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog merülhet fel: vagy nem érted a dolgokat, és amint új kérdéssel találkozol nem tudod hova tenni, vagy izgulsz, és kiesik minden.

Ha utóbbi, akkor vizsga előtt 1x MagneB6 Extra. Ha előbbi, akkor vegyél/kölcsönözz egy könyvet, és az alapján menj végig az olyan témakörökön, amikkel nem vagy tisztában.

2023. szept. 29. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a KRESZ TV videóit. A Kresz MasterClass videók tanulságosak lesznek. Meddig van időd gyakorolni?
2023. szept. 29. 13:42
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

A.: 4.-nél a pont, lehet, hogy könnyebb lenne videóból tanulni.

B.: Nem kértek még borítékot?

2023. szept. 29. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Negyedikre ne bukj meg.
2023. szept. 29. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#5#

Milyen borítékot kérné, és ki kérné?

A KRESZ vizsga egy zárt rendszerű számítigépes teszt, csak a vizsgázón múlik az eredmény.

Az 50 pontos eredmények pedig nagyon gyengék.

Nem at otthoni tesztek kitöltögetésével kell "taulni", de az otthoni tesztek kitöltését ki lehet egészíteni a "miért az a helyes" megválaszolásával.

Nem hiszem, hogy a vizsga okoz akkora izgalmat, hogy mindent elfelejt a kérdező, és az is a jobb eset, ha azért nem voltak sikeresek a vizsgák, mert nem tanulta meg.

Ugyanis, ha a KRESZ vizsga nem sikerül a stressz miatt, a forgalmi vizsán esélytelen lesz, sőt addig lehet el sem jut, mert már az oktató jelenléte is stresszelheti, az utasításokat pedig a szabályok betartásával kell végrehajtani, amin már idő sincs gondolkozni.

Az online tanulás legnagyobb hátránya, hogy nincs igazán kontroll alatt a tanuló, a tesztlapon totózás nem ad igazi ismeretet.

2023. szept. 29. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, mert majdnem ugyanazok a kérdések vannak, mint a próbavizsgán. Így nem értem hogy lehet egyáltalán megbukni. Nem kell tudni kb. semmit, csak 30-szor megcsinálni a próbavizsgát, megtanulni és megérteni a válaszokat és átmész.
2023. szept. 29. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alapokat kéne normálisan megtanulni mert ezt vezetés során is értened kell és nyilván alkalmazni is fogod ezeket. Az hogy 20x előjön egy kérdés és emlékszel rá mi a jó válasz az csak egy dolog.
2023. szept. 29. 17:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen kérdéseket szoktál elrontani?
2023. szept. 29. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!