Mennyire megbízhatóak az új Peugeot-ok?
Figyelt kérdés
Konkrétan a 2012 után gyártott 308,508 és sw modellekre gondolok 1.6 HDI motorral.A régi franciákról tudom hogy több a negatív vélemény mint a pozitív. Viszont az újabb kocsikról fogalmam sincs, hogy milyenek.2023. szept. 24. 15:01
2/5 anonim válasza:
"új Peugeot" "2012 után gyártott"
Na most akkor valóban újra vagy csak újabb, mint az ezer évesekre gondolsz...
4/5 anonim válasza:
Ha ilyen kérdés felmerül az már régen nem jó.
5/5 anonim válasza:
1.6 HDi egy jó motor, 308-ban jol fogyaszt, menni is tud, ha dinamikusan akarsz vele menni, akkor pörgetni kell. Viszont egy 508-as kasznijában kevés lesz és jol sem fog fogyasztani.
Nekem a 207-ben 4.8l körül fogyaszt és egy tankkal kb 820 km-t tudok megtenni. Egy nagyobb 308-as kaszniban sztem 5-5.1l körül van a fogyasztás.
Én az 508-at venném, abbol is a kombit és 2.2-es HDi-val. jol megy, keveset fogyaszt, van belöle Diesel-hybrid is, plusz nagyon jol fel vannak szerelve. Probléma ezekkel az nem magyar forumok szerint nem nagyon van, ha van is, inkább az alkatrész élettartalma miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!