Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Beszorult a cd a rádióba....

Beszorult a cd a rádióba. Hogyan tudom kiszedni?

Figyelt kérdés
Gyári rádió, a cd kiadás gombja működik, mert visszakapcsol ilyenkor rádió állomásokra. Légyszi segítsetek, néha szeretek cd-kről zenét hallgatni. Én ilyen maradi vagyok :D

2023. szept. 24. 02:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rajta egy apró kis lyuk? Tényleg pici, egy tű pont belefér, de a lényeg ha van rajta oda erősen nyomj bele egy tűt azzal lényegében a kiadó mechanikát hozod kézzel működésbe.

Azért nem vagyok biztos benne, hogy van rajta, autórádiókat nem sűrűn látok, így nem tudom ott is alkalmazzák-e ezt a rendszert.

2023. szept. 24. 02:34
 2/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Amit az #1-es ír nem hülyeség, de nem rémlik, hogy autórádiónál lenne ilyen "vészmegoldás"!

Tudsz egy képet csinálni a rádióról? Vagy legalább valami gyártót és modell megjelölést írni a rádióról, az sokat segítene abban, hogy segítsünk!

2023. szept. 24. 03:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
semennyire se mozdul meg a CD, vagy megmozdul csak elakad?
2023. szept. 24. 08:51
 4/8 A kérdező kommentje:
BMW E46-nak a gyári BUSINESS CD-s rádiójáról van szó. Nem találtam rajta semmilyen lyukat🫤. A gomb megy, de a mechanika az még hangot se ad ki, a CD meg sem mozdul.
2023. szept. 24. 14:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Update: ha megnyomom a kiadás gombot akkor a mechanika ad valamilyen hangot, csak a cd nem mozdul :(
2023. szept. 24. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
jesszus van még olyan aki használ CD-t :DD
2023. szept. 24. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#6 Igen, ezek szerint vagyunk még egy páran :) Sőt, én DVD navigációt is használok (2004 -es gyári Toyota fejegység).

Visszatérve a kérdésre, ez a hiba sajnos előfordul ezeknél a régi eszközöknél, így 20+ évesen. Nálam a DVD-t nem szereti kiadni, általában többszöri próbálkozás után egy nagyon picit kidugja a lemez szélét, amit aztán egy csipesszel ki lehet húzni. Jó, és tartós megoldást viszont csak a fejegység szétszerelése, és a mechanika tisztítása / cseréje jelent. Szerencsére azért még találni olyan szervizt, ahol foglalkoznak ilyesmivel.

2023. szept. 25. 00:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta sem akar kijönni :( De majd ki fog jönni :D
2023. szept. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!