Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Durrdefekt után nehéz megjavít...

Durrdefekt után nehéz megjavítani a szerelőnek az autót? Sok idő?

Figyelt kérdés
Szerencsére nem nagy menet közben,kb 1kmre a háztól és 2.sebességben kb 20km/h nál történt. Baleset nem lett belőle,de valami nagyon durrogott,csörgött,csattogott :(
2023. szept. 23. 20:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi történt.

Ha csak egy új gumi kell, akkor 10 perc.

2023. szept. 23. 20:59
 2/19 A kérdező kommentje:
Sajnos még nemtudom. Hétfőn tudja megnézni. De képre azt mondta "csak durrdefekt". Kerékcsere aztán megnézi
2023. szept. 23. 21:02
 3/19 anonim ***** válasza:
De nincs pót vagy mankó kerék az autóban? Mankóval is ellehet lavírozni a városban amíg megcsinálják a másikat. Nekem egyszer egy csavar volt benne, de nem csinált defektet. Csak kilógott a gumiból, elvittem gumishoz és 15perc alatt megcsinálták.
2023. szept. 23. 21:20
 4/19 anonim ***** válasza:

De te nem tudod megnézni vagy alá is nézni?

Én ezt nem értem hogy valaki ne nézze meg a saját kocsiját ha baj van vele.

2023. szept. 23. 21:52
 5/19 A kérdező kommentje:

De igen,van pótkerék,amit holnap rak fel apum. Ez a mostani kerêk kuka,ugyanis cafatokban lóg rajta a felni körül. Megnézni megtudom,de nem értem hozzá,le lehet ez miatt a nőket nézni,de inkább szerelőre/szakemberre bízom,mert én hiába is nézek bármit nem sokra jutok vele.

Mindig megnézem indulás előtt,ha valami furi dolgot tapasztalok már szólok,de ez nem volt előre "jelzett" dolog.

Plusz nemtudom,hogy a felni sérült e

2023. szept. 23. 22:03
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha már régiek a gumik, akkor érdemes lenne a többit is cserélni. Hatalmas szerencséd volt, hogy kis sebességen durrant el.
2023. szept. 23. 22:07
 7/19 anonim ***** válasza:
Egy kereket felrakni 10 perc. Ha te durrdefekt után mentél vele tovább jókislányként hazavezettél, akkor is lesz a javítási idő lényegesen több, csak meg kell várni míg megjön az új felni is.
2023. szept. 23. 22:08
 8/19 anonim ***** válasza:
Pontosan kellene tudni mi történt. Sérült az autó?? Csak gumis kell?
2023. szept. 23. 22:15
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
LoL
2023. szept. 23. 22:37
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
Ha volt pótkerék, akkor csak simán kikelett volna cserélni és a pótkerék helyére betenni a rosszat és irány a gumis.
2023. szept. 23. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!