Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az okmányirodába kell még...

Az okmányirodába kell még időpontot foglalni?

Figyelt kérdés
Műszakivizsga utáni új forgalmi kellene a Tokaji okmányirodából. De nem találtam sehol, hogy kell e még időpontot foglalni. Nincs ügyfélkapu regisztrációm.
2023. szept. 22. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. (Legalábbis Bp-en.)
2023. szept. 22. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell időpont.
2023. szept. 22. 16:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. szept. 22. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk nem, de ajánlott, mert múltkor 3 retek órát ott ültem. :(
2023. szept. 22. 17:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Esetleg azt nem tudja valaki lehet bankártyával fizetni, vagy még mindig a csekkel szaladgálós rendszer van??
2023. szept. 22. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
5. BANKKÁRTYA???????????? Hol élsz????
2023. szept. 22. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell időpont, de ajánlott, hogy ne kelljen órákat várnod. Pár perc alatt le lehet foglalni interneten időpontot. Bankkártyával lehet fizetni, igen, én is úgy fizettem.
2023. szept. 22. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Ügyfélkapu regisztráció nélkül nem lehet mindenre időpontot kérni, és sajnos a forgalmi cseréjére is kiesik ebből a körből, így marad a sorszámhúzás a bejáratnál, de nekem eddig max fél órát kellett várni, bármit is intéztem. Kormányablakban pedig csak bankkártyás fizetési lehetőség van, ha KP-ban szeretnél fizetni, akkor kapsz csekket, és lesz egy köröd a postára

[link]

2023. szept. 22. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Csináltass ügyfélkaput, ingyenes és hasznos.

Időt foglalni érdemes.

Kártyával lehet fizetni.

2023. szept. 22. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Én idén februárban voltam pont ugyanez okból. A helyszínen sorszámot kellett húzni, majd várni. Kb fél óra alatt kerültem sorra, szóval nem volt vészes. Ott a helyszínen kellett fizetni és ki is nyomtatták rögtön az új forgalmit.
2023. szept. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!