Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy sima...

Mennyibe kerül egy sima személyautó műszaki vizsga manapság?

Figyelt kérdés
Bementem egy vizsgaállomásra egy kisvárosban, 30.000-et mondtak, de nézem a neten 22.000 környékét írják. Melyik igaz? 30.000 átverés vagy miért ilyen drága?
2023. szept. 19. 22:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem idén áprilisba 26 ezer Ft volt ebbe benne volt az előzetes átvizsgálás és mivel minden jó volt így mondták hogy ha szeretném egyből be is tolják éles vizsgára, mivel amikor odavittem csak egy előzetes átvizsgálást kértem hogy megtudjam van-e valamit amit javítani kell amit esetleg nem vettem észre, de mivel nem volt semmi gond és idejükbe belefért a teljes vizsga így akkor ezt is letudtam és így mindennel együtt 26 ezer Ft volt. A számlán tételesen felírták mi mennyi volt de nem emlékszem már annyira. Csak arra hogy az előzetesre 8 ezer Ft volt számlázva az élesre meg 16 ezer Ft és így összeadva jött ki a 26 ezer.

2 évvel ezelőtt is hasonlóan csináltam. Akkor előzetesre ment de nem ment át. Akkor kértek azért 7 ezer Ft körül a felírt egyetlen egy hibát megcsináltattam és 1 hét múlva elvittem már csak az éles vizsgára amit kértem és annak az ára volt 16 ezer Ft körül ha jól emlékszem.

2023. szept. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!