Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az autóm baja? Menet...

Mi lehet az autóm baja? Menet közben egy pattanó(kis durranó) hangot hallottam és nem volt nyomatékom, miért?

Figyelt kérdés

Egy golf V 1.9 TDI autóról van szó. Ahogy írtam menet közben, pont egy faluból kimenet gyorsulva egy pattanó hangot halottam, utána alig tudott gyorsulni az autó. Már egyszer kilyukadt a turbó csövem, akkor éreztem ezt. Hogy nagyon lassan gyorsul a kocsi. Most is ez volt főleg 2000 fordulat fölött valamint 70-től 90-ig.

Most is azt hittem hogy ez történt, viszont gondoltam ma megnézem és ma meg semmi. Ugyanúgy ment mint előtte.

Szerelő csak kedden lesz, és nagyon kíváncsivá tett hogy mi lehet a baj. Valami ötlet esetleg?

2023. szept. 17. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:
hibakódolvasó mit mond?
2023. szept. 17. 12:59
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nincs ilyen leolvasóm. A műszerfal semmit nem jelzett és nem is jelez.
2023. szept. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!