Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kihagyható a 125cc-s motor?

Kihagyható a 125cc-s motor?

Figyelt kérdés
Idén télen kezdek neki az a2-nek hogy tavasszal már lehessen vezetni, viszont nem vagyok teljesen tisztában hogy mivel lenne érdemes kezdenem.A vizsgán egy 450cc-s 45LE-s motorral kell menni ha jól emlékszem viszont előtte mivel 0 tapasztalatom van,mondta az oktató hogy 125cc-s motoron megtanítanak váltani.Vizsga után érdemes 125-s motorral kezdenem vagy azt kihagyhatom és vehetek egy 250-es kb 35lóerős motort?Ismerősöm mondta hogy az én magasságomhoz és súlyomhoz az elég kevés lenne,jobb lenne kihagyni.(189cm/86kg)Neki egy 300as kawasaki ninja van a birtokában amin már ültem és eléggé megtetszett,és mivel jobban bejönnek a sportmotorok ajánlotta a ninja 250r-t.Erről is jöhetnek nyugodtan vélemények.
2023. szept. 16. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:

A tanfolyamon fokozatosan ültetnek át egyre nagyobb gépre. Lehet egy 600-as, 35kW-os géppel kell majd menned. Viszont a vizsga után nem látom értelmét, hogy A2-es jogsival minek vennél olyan motort ami A1-el vezethető?

Én egyből A korlátlant csináltam, mégse vettem 125-öst kezdésnek, nem azért közdöttem, hogy csak egy kicsivel nagyobb motorral szórakozzak mint az SX50-esem.

2023. szept. 16. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
én 6 éve motorozok, én azt mondom, vehetsz egyből 250est. Ez a kategória az, ahol nem félsz motorozni, de nem is növöd ki 2 hónap alatt. Én Simsonon kezdtem, vettem egy 50-es supermotot, és aztán megcsináltam az A2-t, jelenleg egy GS500-am van. Rettentő jó kezdő motor, ha már van tapasztalatod és rutinod váltós motorral. Teljesen rutintalanul a 250-300 kategória amit nem unsz meg egyből, de nyugodtan tudsz rajta tanulni. Ezekkel a motorokkal már el lehet menni nagyobb túrákra is, lehet szerpentinezni is és nem képzel állandó mozgó akadályt a forgalom többi résztvevőjének.
2023. szept. 16. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Én nulla (értsd: NULLA) motoros tapasztalattal kezdtem a korlátlant, és a rutinpályán egyből 250-esre ültettek először, amikor azzal minden ment, akkor jött az 500, és amikor azzal is minden ment, akkor mehetett a fojtott 600, ami a négy henger miatt jóval egyszerűbb volt, mint az 500.

Saját motornak meg egyből megvettem a 600-as 95 lóerőset. Még életben vagyok, és nem kell párévente motort cserélnem.

2023. szept. 17. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!