Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen árban...

Szerintetek milyen árban lehetne eladni a swiftemet? mert rákerestem és ezzel a motorral maximum 2 ot talaltam,és azok elég lelakottak voltak

Figyelt kérdés

2025.08-ig műszakis

1.6 benzines motorral

2000 évjárat

[link]

[link]

[link]

[link]

#eladás #Swift #Milyen arban
2023. szept. 13. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ha klímás, szervós, akár 500 ezer ft környéke.
2023. szept. 13. 20:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Szervó van benne,illetve elektromos ablak és tükör

Klíma az sajnos nincs

2023. szept. 13. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

érdekes, mert ez a típus az egyik legjobb esztergomi szwift..a probléma az, hogy aki nem tudja, mi is van a kaszni alatt, az meg sem áll megnézni. Amúgy szép darab. Ilyent akartm venni a Volga szállótól, de automata váltóval. Hat darabból lehetett volna választani, de nem mertem (akkor ezekben nagyjából 6000 km volt...ma már bánom, de azóta vettem másik, új Szwiftet.)

A kérdésedre válaszolva: ha nem rozsdás(javíthatatlanul), ezzel a két éves műszakival bátran kérhetsz 7-8száz ezer forintot

Sokat számít eladáskor, ha belül is patyolat-tiszta, jó illatú.

A motor ne kattogjon, ne füstöljön, akkor van esélyed.

2023. szept. 13. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
most olvasom, hogy klíma nincs...az bizony szarügy. A mercinket fél évig kínáltuk, csilli-villi volt, de nem volt benne (gyárilag)klíma..minden érdeklődő tovább ment
2023. szept. 13. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs szétrohadva akkor és minden fasza vele akkor 5-6 kiló környékén tuti elviszik.
2023. szept. 13. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak Marketplace hirdesd online , látod a tudorvidort aki alkudna vinné letilthatod stb , arctalan hirdetest jofogast stb ki se probáld .
2023. szept. 13. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
A motor a legkevesebb, öreg, fapados, presztízs nélküli autóknál az számít mennyi műszaki van rajta, mennyire rohad, mennyire gyári (pl. kályhacső hátul), szedán mivolta eleve lenyomja kicsit és hasonlók. A hasonló állapotú, felszereltségű, karosszéria formájú autókhoz lődd be motortól függetlenül.
2023. szept. 14. 07:24
 8/8 csekemartin válasza:
Az a baj,hogy ezek az autók pár agyonvigyázott darab kivételével mind porrá vannak rohadva,mint pl az enyém volt. Tegnap adtam el 120.000ft-ért,bölcső félig elválva a karosszériától,injektor bemondta az unalmast,féknyergek cserések voltak. 2002, 1.3 klima nélküli,kívülről patika állapot.
2023. szept. 15. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!